Uncategorized

Vi søker etter sesongarbeidere til båtavdelingen

Vi søker etter 2 selvstendige og ansvarsbevisste personer som kan stå på under den meget hektiske perioden «vår–sommer–høst» sesongen.

Vi trenger 1 person til klargjøring av lagrings båter, brukte båter og nye båter. Arbeidsoppgaven vil hovedsakelig bestå av vask, polering og påsmøring av bunnstoff, med noe enkelt vedlikehold. I denne jobben er det mulighet for rette personen å få en fast helårs stilling. Vi trenger en selvstendig, nøye og ansvarsbevisst person. Må ha minimum bil sertifikat, fordel om man også har BE (bil med henger) og truck lappen.

Vi søker også etter en person som kan hente/levere båter fra vårt båthotell til sjøsetting ved vår brygge eller ute hos kunde. Arbeide vil også bestå i litt klargjøring av båter, som vask/polering og siste finish før sjøsetting. Personen vi er på jakt etter er en «voksen person». MÅ ha minimum BE sertifikat. Ønskelig at personen har truck lappen inn til 10 tonn. Fint hvis man har litt kunnskap og interesse for båt og motor.

For begge jobbene: Ansettelse omgående. Timebasert lønn. Arbeidsted ved vårt båthotell i Råde og ved vår butikk i Fredrikstad. Må ha egen bil/fremkomstmiddel.

Send inn søknaden på mail til kurt.leere@leeres.no

Kurt Leere
Daglig leder båtavdeling