MC

MC-Avisa har lagd en artikkel om Sør-Afrika turen

Gå inn på denne linken for å se artikkelen

Leeres Motorsport og Reiseakademiet i Fredrikstad har i flere år arrangert motorsykkel-turer til Sør-Afrika og våre turer har vært utrolig populære. Vi inviterer igjen vi til en reise med store naturopplevelser, spennende kulturer og ikke minst det gode liv i god mat og en smak på Sør-Afrikas spennende viner.

Bli med til Mandelas Land og en av verdens vakreste byer. Nå setter vi opp en ny tur til Sør-Afrika i februar 2023 til kjente områder rundt Cape Town hvor vi blant annet skal kjøre til Kapp-punktet, gjennom vindistrikter og fjellandskap du bare kan drømme om. Vi kjører gjennom halvørkenområdet Great Karoo og det berømte Swartbergpasset på vei mot Det indiske Hav og byen Wilderness. Vi besøker også Afrikas sydligste punkt bokstavelig talt, fiskelandsbyen Cape Agulhas der Atlanterhavet møter Det indiske Hav.

Skulle turen være av interesse, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Dette blir en opplevelse for livet. Opplev det afrikanske kontinent på motorsykkel i 2023! Velkommen.

Dette blir en motorsykkeltur helt utenom det vanlige. Det meste av det vi skal være med på er inkludert. Vi disponerer til sammen 12 sykler på turen fordelt på BMW 750GS – BMW 850GS – BMW 1250GS/GSA. Vi har med oss egen lokal motorsykkelguide og egen følgebil på hele rundturen.

Detaljert dagsprogram med oversikt over de steder vi skal overnatte, finner dere på nettsiden til https://www.reiseakademiet.no/

Reisens pris fra 45.750,- inkluderer:
– Flyreise Oslo-Istanbul-Johannesburg tur og retur med Turkish Airlines på turistklasse.
– Overnatting i delt dobbeltrom på hele rundturen. Tillegg for enkeltrom.
– Leie av motorsykkel.
– Alle utflukter og måltider som beskrevet i dagsprogrammet.

Vi tar forbehold om program- og prisendringer.

Spørsmål til turopplegget eller påmelding til turen? Ta kontakt med reiseleder Ronny Leere på mobil 9085 8797 eller ronny.leere@leeres.no eller til Wiggo Andersen i Reiseakademiet på telefon 90557160 eller mail: wiggo@reiseakademiet.no

Teknisk arrangør av turen er Reiseakademiet i Fredrikstad i samarbeid med Leeres Motorsport i Fredrikstad.