Stillingsannonse montør/klargjører

Leere’s Motorsport AS v/ båtavdeling søker etter en montør/klargjører av nye og brukte båter/motorer.

Arbeidsoppgaven vil bestå av klargjøring, både på nye og brukte båter. Det blir montering av motor og utstyr, vask, polering, stoffing og henting av båter fra lagerhall. Vedkommende vil etterhvert få fullt ansvar for båter som er til vinterlagring, og alt som har med den delen å gjøre. Selve servicen på motorer tar verksted-guttene seg av.

Vi søker en person som er pliktoppfyllende, nøye og teknisk både mekanisk og elektrisk. En person som kan jobbe både i team og alene. Vedkommende må kunne beherske norsk både skriftlig og muntlig, og ha førerkort på bil med henger (BE) og helst på truck inn til 10 tonn.

Fast stiling.

Søknadsfrist: omgående

Sendes på mail eller pr brev. CV blir ikke sendt i retur.

Kontakt info:
Kurt Leere
kurt.leere@leeres.no
Tlf. 95 77 06 65
Besøks adresse:
Mosseveien 49
1610 Fredrikstad

Postadresse:
Leere’s Motorsport AS
Vestre Glemmen Postboks 565
1612 Fredrikstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *