Kjære BMW kunde,

 

Leere´s Motorsport AS har hatt det privilegium å representere BMW motorsykler i mer enn 25 år. Derfor har vi også gleden av å ha deg som en av våre mange gode og trofaste BMW kunder. Det er vårt klare mål å serve deg som viktig kunde også i årene fremover. Vi vil likevel informere deg om en viktig endring:

Den norske importøren, BMW Motorrad, har foretatt endringer i sin distribusjonsstrategi. Det innebærer at antall forhandlere som skal selge BMW motorsykler i Norge blir redusert fra 01.01.2018 da det ønskes færre og større forhandlere som er lokalisert i de mest tettbefolkede byene i landets ulike regioner for å møte fremtidige utfordringer i en konkurranseutsatt bransje.

Dessverre betyr dette at vårt firma ikke er blant disse. Det er viktig å understreke at Leere´s Motorsport fortsatt skal ha et nært og tillitsfullt samarbeid med importøren som et viktig og meget kompetent BMW verksted- og servicepunkt i tillegg til salg av reservedeler, utstyr og tilbehør.

Vi vil fortsette som før med alle våre øvrige agenturer på kjøretøy og utstyr og vår stab av medarbeidere vil bli uforandret.

Ta deg gjerne en tur innom oss for å slå av en prat når du har tid eller ring meg når det passer deg om du har spørsmål eller kommentarer rundt denne endringen.

 

Med vennlig hilsen

For Leere´s Motorsport AS

Ronny Leere

Daglig Leder

Tlf mobil: 90 85 87 97